Inscripció 2019

TAULA DE PREUS*

 

Distancia

18/10  a 31/12

1/01 a 31/05 1/06 a 31/08 1/09 a 06/10 Inscripcions in situ**
Marató 45€ 60€ 75€ 85€ 100€
1/2 Marató 30€ 35€ 45€ 55€ 70€
10 Km 15€ 20€ 25€ 30€ 40€

Xip inclós en el preu de la inscripció

*Active fee no inclós a la taula de preus

**Inscripcions in situ: Es realitzaran a la zona de recollida de dorsals els dies 11 i 12 d'octubre. L'import de la inscripció s'haurà d'abonar en efectiu.

                                                 TAULA DE PREUS RESIDENTS A BALEARS*

 

Distancia

18/10  a 31/12

1/01 a 31/05 1/06 a 31/08 1/09 a 06/10 Inscripcions in situ**
Marató 40€ 40€ 55€ 65€ 100€
1/2 Marató 20€ 25€ 35€ 45€ 70€
10 Km 10€ 15€ 20€ 25€ 40€

Xip inclós en el preu de la inscripció

*Active fee no inclós a la taula de preus

CONDICIONS PREUS RESIDENTS A BALEARS: Només s'apliquen als residents en les Illes Balears. Tots els atletes que facin ús d'aquest preu especial promogut pel *Govern dels *Illes *Balears hauran de demostrar la seva residència en Balears en la recollida de dorsals. Pots fer-ho: amb el teu DNI si l'adreça postal està actualitzada o amb el certificat de resident.
En cas de no poder certificar-ho, hauràs d'abonar la diferència en efectiu durant la recollida del dorsal.

**Inscripcions in situ: Es realitzaran a la zona de recollida de dorsals els dies 11 i 12 d'octubre. L'import de la inscripció s'haurà d'abonar en efectiu.

La inscripció inclou

• Chip. 

• Llicència d'1 dia RFEA.

• Pasta Party.

• Camiseta de participant: gratuïta per als atletes inscrits a la Marató. 

• Breakfast run: Vine a gaudir d'un entrenament suau abans de recollir el teu dorsal.

• Medalla finisher.

• Certificat de participació.

Serveis adicionals

• Camiseta de participant de 10km i mitja marató, disponible a la venta en fer la inscripció. Preu: 15€.

 

Condicions de participació

  • Tots els participants del Zafiro Palma Marathon han de tenir 18 anys o més (excepció: participants en 10 km, que han d'haver nascut en 2001 o abans). 
  • El dorsal és personal i intransferible.
  • No es permet la participació en cadira de rodes, handy bikes, patins, etc.
  • En cas de no poder participar es permetrà la transferència de la inscripció a futures edicions.
  • En cas de cancel·lació de l'esdeveniment per causes de força major el participant no tindrà dret a la devolució de la inscripció.
  • Cada participant correrà sota la seva responsabilitat, sempre seguint les instruccions i la normativa de l'organització.
  • Cada participant es declara en condicions físiques òptimes per a realitzar la prova.

 

Per llegir totes les condicions revisau l´apartat de "Reglament"

Limitació de responsabilitat

1. Com a corredor apuntat a la prova Zafiro Palma Marathon 2019 som conscient dels riscs inherents a aquesta prova esportiva.
2. Som conscient que l'exercici segur d'aquest esport exigeix del practicant un certificat mèdic, entrenament freqüent i disciplina personal. Declar trobar-me en condicions satisfactòries de salut per a practicar aquest esport.
3. En participar en aquesta prova exoner expressament KUMULUS ACTIVE WORLD, 2012 S.L., tots els patrocinadors i empreses col·laboradores i tot el personal involucrat en aquestes institucions i empreses col·laboradores de la responsabilitat civil extracontractual que pogués eventualment demandar-se'ls, arran de fets esdevinguts per causes o en ocasió de les meves activitats com a participant en aquesta prova.
Per l'exposat, assumesc la responsabilitat exclusiva i personal respecte dels riscs que la participació en aquesta prova genera i, per tant, renuncii expressament a efectuar reclamació a KUMULUS ACTIVE WORLD, 2012 S.L., a tots els patrocinadors i empreses col·laboradores, i a tot el personal involucrat en aquestes institucions i empreses col·laboradores, per causa o en ocasió de la meva participació en l'esmentada prova. Com a conseqüència de l'anterior, em faig exclusivament responsable dels resultats que sorgeixin del meu incompliment a les instruccions i guies prescrites pels organitzadors de la prova.
Com a pare/mare o tutor legal autoritz que el meu fill/filla participi a la carrera de 10 km a la prova Palma de Mallorca Marathon que tindrà lloc l'octubre 2019 i accept les condicions de participació.

Estatut de limitacions / Legislació vigent / Lloc de jurisdicció
Qualsevol reclamació del participant a la prova Zafiro Palma Marathon 2019, sense tenir en compte el seu terreny jurídic, està subjecta a l'estatut de limitació d'un any després de la fi de la carrera contractualment especificat. El lloc de jurisdicció per a qualsevol solució de controvèrsia és Palma. La relació legal i contractual entre el participant i la prova Zafiro Palma Marathon 2019 estarà íntegrament subjecta a la llei espanyola.

Document d'exoneració de responsabilitat

EXONERACIO DE RESPONSABILITAT CIVIL EXTRACONTRACTUAL
WAIVER ZAFIROPM2019_CAT.pdf
Documento Adobe Acrobat [119.4 KB]

Prueba autorizada y homologada por:

Race authorized and approved by:

Rennen genehmigt von: